12,5 jaar DSM Sport

12,5 jaar DSM Sport

 

Verjaardagen, een jubileum, een leuke nieuwe klus: hoogtepunten moet je vieren. En dus hef vandaag het glas op het 12,5 jarig bestaan van mijn bedrijf. Een korte terugblik: 

DeSponsorMakelaar zou in eerste instantie opstarten als een bemiddelingsbureau tussen grote partijen die lokale verenigingen ( financieel ) wilden ondersteunen, waarbij er wel aan hun voorwaarden voldaan zou moeten worden. Echter was het concept voor de verenigingen nog niet geheel duidelijk, vandaar dat we in ons verhaal de stap hebben gemaakt naar een product waar alle verenigingen behoefte aan hebben Teamwear.

Na uitgebreid onderzoek hebben we de keuze gemaakt om met het hoogwaardige opkomende merk MACRON te gaan werken, wij als enige in zuid west Nederland mochten dit mooie merk daar op de kaart zetten. Dit begon op de zolderkamer, maar al snel betrokken we een kleine showroom. In samenspraak met MACRON werd deze showroom uitgebreid naar MACRON STORE HOOGERHEIDE. 

Een klein dipje kwam er door persoonlijke omstandigheden. Hierdoor kennen we ook de andere kant van het ondernemerschap. Echter zijn we er sterker uitgekomen! Vanuit Bergen op Zoom zijn we verder gaan bouwen aan onze specialiteit, het leveren van TEAMWEAR. In Bergen op Zoom hadden we een mooie showroom, en een fijn magazijn waar we inhouse bedrukkingen doen en een stukje voorraad hebben. 

Corona trad ook nog in, heel de sportwereld is hier zwaar door geraakt. Voor ons was dit natuurlijk ook een klap in het gezicht, echter bood het ook mogelijkheden. Door goede analyses uit te voeren, hebben we onze vinger heel goed op de bedrijfsvoering weten te leggen. Kosten besparen, service verhogen was ons credo. Natuurlijk zijn we niet zonder kleerscheuren uit deze crisis gekomen, maar vandaag vieren we deze overwinning!

Onze toekomst ziet er geweldig mooi uit. In Bergen op Zoom zijn we de grootste partij in het leveren van TEAMWEAR, en daarnaast is ons eigen merk VECTOR heel erg veel voet aan de grond aan het krijgen in zowel Bergen op Zoom, maar ook ver buiten hier. 

DSM Sport, al 12,5 jaar de specialist in het leveren van teamwear, mijn onderneming geeft me energie. Het is fijn om anderen blij te maken, er zelf gelukkig van te worden en daar ook nog je brood mee te verdienen. Dank jullie wel voor de samenwerking en het vertrouwen!

Wij vieren dit heugelijke feit door gedurende 12 dagen 12% korting te geven op AL uw bestellingen. Aarzel dus niet!

 

Terug naar blog

1 reactie

Gefeliciteerd met dit jubileum
Namens de veteranen 1 van de VVVrederust
As donderdag kantine eerste rondje van jou
Hihihi

Jan Broeren

Reactie plaatsen