Welkom op de Site van MACRON TEAMWEAR BERGEN OP ZOOM. Fijn dat u hier een kijkje komt nemen. MACRON TEAMWEAR BERGEN OP ZOOM is specialist op gebied van TEAMWEAR en accessoires. Wij leveren alle producten voor u, uw team en uw vereniging. MACRON TEAMWEAR BERGEN OP ZOOM is importeur en distributeur van oa MACRON, GILBERT RUGBY en VECTOR VOETBALLEN. Er is gekozen voor een samenwerking met deze fabrikanten, daar er een goede prijs kwaliteit verhouding is, maar boven alles een zeer goede service! Naast bovenstaande producten kunnen we ook vele andere producten leveren. Dit komt oa door ons uitgebreide netwerk van specialisten. Mocht u vragen hebben, kunt u ons hierover benaderen.

 

MACRON:

MACRON is het teamwear merk in opkomst. In 1971 opgericht in Italië te Bologna, en een merk dat zich echt onderscheidt van de andere. Dit komt onder andere door de zeer goede voorraden en het Italiaanse design! Ook zijn de prijs kwaliteit verhoudingen zeer gunstig voor uw vereniging. Je krijgt hier het beste van 2 werelden! www.macron.com

 

GILBERT RUGBY:

Gilbert is het bekendste rugby merk ter wereld. Wij importeren het merk vanwege de kwaliteit en de service. Met regelmaat zijn er mooie acties met deze geweldige producten in de rugby wereld. Door de toevoeging van Gilbert aan het assortiment, kunnen we de rugby nog beter beleveren.

 

VECTOR VOETBAL:

Zoek je een wedstrijdbal of een trainingsbal? In alle UEFA afmetingen verkrijgbaar!
VECTOR is uw voetbal voor elk type bal in de collectie heeft VECTOR de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen.
Bestellen mag in natuurlijk grote aantallen, maar kan al vanaf één bal. Bij een wedstrijd speel je er tenslotte ook maar met één tegelijk!